Τηλέφωνο επικοινωνίας: +302310523593
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Shopping cart
Το καλάθι σας είναι άδειο.

paypal-big

 

Το Paypal είναι η πιο δημοφιλής υπηρεσία online συναλλαγών στον κόσμο, με πάνω από 100 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου να το χρησιμοποιούν, είτε για να στείλουν χρήματα ή για κάνουν αγορές από το Internet. Μόνο για το 2009, περισσότερα από 79 δισεκατομμύρια δολάρια διακινήθηκαν μέσω της υπηρεσίας.

Το Paypal με απλά λόγια, είναι διαμεσολαβητής-εγγυητής ανάμεσα στον έμπορο και τον πελάτη διασφαλίζοντας έτσι την κρυπτογράφηση των προσωπικών στοιχείων των συναλλασσόμενων. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν μαθαίνουν ποτέ τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας απλώς παραλαμβάνουν το αντίτιμο για την αγορά σας

Γιατί είμαι ασφαλείς χρησιμοποιώντας το Paypal;

Οι λογαριασμοί του PayPal προστατεύονται από την τελευταία τεχνολογία anti-fraud και από ειδικούς εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Το PayPal παρακολουθεί οποιεσδήποτε συναλλαγές για ύποπτη δραστηριότητα ενημερώνοντας τους χρηστές της άμεσα όταν εντοπίζεται ένα πρόβλημα.

Πως φτιάχνω λογαριασμό:

Απλούστατα όπως φτιάχνουμε οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό στο Internet. Μόνο που για ευνόητους λόγους δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία. Σε περίπτωση που κάνατε κάποιο λάθος στην καταχώρηση ονόματος υπάρχει σχετικός τομέας υποστήριξης του paypal.

Πως κάνω πληρωμές μέσω PayPal:

Για να μπορέσετε να κάνετε πληρωμές μέσω Paypal, ή θα πρέπει να κάνετε μια τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Paypal, ή το πιο εύκολο, να δώσετε στο Paypal τα στοιχεία της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας, τα οποία αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στην βάση του.

Δεν θέλω να μπλέξω με πιστωτικές. Τί κάνω:

Απλούστατα βγάζεται χρεωστική κάρτα ή κάνετε μια τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Paypal.

ΡΗΓΑΣ Α.Ε.

SIMAsmΑντιπροσωπεύουμε τις καλύτερες εταιρίες στο χώρο του εργαλείου όπως: FACOM, BETA, HAZET, OMCN, METABO, MAKITA, AEG, NORTON, KNIPEX, ELORA, LASER, LOCTITE, PERMATEX και πολλές άλλες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΡΗΓΑΣ ΑΕ Rigastools.gr
Μοναστηρίου 248
Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54628
Ελλάδα
Τηλέφωνο: +302310523593
ΦΑΞ: +302310529497

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

telephone

Find Us On Facebook

Ενημερωθείτε για τα σημαντικότερα νέα προϊόντα του Rigastools μέσω Facebook. ...
Απλά κάντε μας ένα LIKE

Follow Us

FACEBOOK

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ STOCK ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Δείτε τις προσφορές του Rιgatools.gr

ΠΡΟΪΟΝΤΑ STOCK

STOCK